Ulla Larsen, Daglig leder

Kontakt

Kontakt-billede

Daglig leder

Mindet 2, 4 th.
8000 Aarhus C

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Anden information

Ledelse, psykiatri, socialt udsatte, rusmidler, personalesupervision, konsulentydelser, psykoterapi m.m.

Cand. psych. aut.

Jeg er daglig leder af Brückner Praksis og har mere end 20 års erfaring som kliniker og leder indenfor rusmiddelområdet (stof og alkohol) og i retspsykiatrien med ansættelser i Aarhus Amt og i Region Midtjylland.

Jeg har altid interesseret mig for mennesker med komplekse problemstillinger og udfordringer, og har i mange år haft fokus på at dygtiggøre mig indenfor sociale og psykiatriske problemstillinger, både med et klinisk og et ledelsesmæssigt fokus. Som leder har jeg gennem de sidste 20 år været optaget af, at skabe de bedst mulige rammer og vilkår for medarbejderes udførelse af kerneopgaver, så at borgerne kan får den bedst mulige behandling og den bedst koordinerede og mest effektive indsats.

I retspsykiatrien har jeg fået specialiseret viden om mentalobservationer, behandlingsdømte og sædelighedskriminelle, med særligt fokus på risikovurderinger, som en væsentlig del af den samlede tilgang til behandling. Jeg har haft en særlig interesse for behandling af seksuelle krænkere, samt for at integrere risikovurderinger i den samlede behandling for både behandlingsdømte og sædelighedskriminelle. Derudover har jeg varetaget mange og varierede supervisionsopgaver, debriefing i personalegrupper, mediation i samarbejdsrelationer, herunder samarbejde med pårørende m.m.

Jeg har gennemført flere efteruddannelser omhandlende psykiatriske lidelser, misbrug, risikovurderinger, forskellige behandlingsmetoder m.m. og deltaget i mange relevante nationale og internationale konferencer og kurser.

Jeg har flere lederuddannelser og er i gang med en master i offentlig ledelse ved Syddansk Universitet.

Jeg har været ansat i Brückner Praksis siden 2016 som daglig leder, og derudover varetager jeg VISO udredninger, risikovurderinger, rådgivnings- og supervisionsopgaver, mediering m.m.