Camilla Kongsted Hansen, Psykolog

Kontakt

Kontakt-billede

Cand.psych.

Mindet 2, 4.th
8000 Aarhus

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Anden information

Ved Brückner Praksis varetager jeg aktuelt bl.a. kognitiv testning, interviews og anamneseskrivning som led i klinikkens psykologiske udredninger og screeninger for kommuner og VISO.

Jeg er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet og har siden 2017 være tilknyttet Brückner Praksis - først som studentermedhjælper og siden januar 2019 som psykolog.

Da jeg var studerende, prioriterede jeg at få uddybet den teoretiske viden med praktiske erfaringer, og jeg arbejdede derfor med børn, unge og voksne med forskellige psykiske udfordringer, lidelser og funktionsnedsættelser.

Indenfor børne- og unge området arbejdede jeg med børn, der havde autismespektrumsforstyrrelser, ADHD, mental retardering og fysiske handicaps, og jeg var rådgiver for sårbare og udsatte unge.

Indenfor voksenområdet arbejdede jeg gennem 3,5 år på et socialpsykiatrisk bosted, hvor jeg fik indsigt i det socialpædagogiske arbejde med mennesker, der havde komplekse psykiatriske problemstillinger, herunder personlighedsforstyrrelser, spiseforstyrrelser, misbrug og dobbeltdiagnoser. I efteråret 2018 var jeg tilknyttet Psykiatrisk Hospital i Risskov som psykologpraktikant, hvor jeg assisterede i forbindelse med udredninger og varetog samtaleforløb med patienter, der havde diagnoser indenfor psykosespektret.

I forskellige stillinger har jeg henholdsvis som “tester” ved Trygfondens Børneforskningscenter, dels som “interviewer” på et projekt i Aarhus Kommune og gennem 1,5 år som studentermedhjælper ved Brückner Praksis oparbejdet erfaring med interviews, test og undersøgelse af både børn, unge og voksne.